Коледа 2018


Наситен със събития в СУ „Св. св. Кирил и Методий” бе последният месец от календара. Още на 3 декември във фоайето на училището грейна коледната елха. Тя беше украсена от учениците от V ”А” клас с любезното съдействие на учителя им по рисуване г- н Красимир Иванов.

 Много настроение създаде и празничната изложба от рисунки на  децата от ІV -VІ клас и от украшения  на второкласниците с кл. р-л г-жа Добринка Желева.

На 4.12.2018г. се проведе футболен мач между юношите от СУ „Св. св. Кирил и Методий” гр. Средец и ТМПССЕ ” Н. Й. Вапцаров” гр. Средец, който за пореден път завърши с победа /5:3 /  на нашите талантливи спортисти.  Малко отбори  могат да се похвалят с такава пламенна агитка от фенове.

                В последната седмица от месеца бяха организирани и коледни кулинарни базари от учениците от І „Г” клас с кл.р-л г-жа Величка Георгиева,  ІV”Д” клас с кл. р-л г-жа Радка Попова, V „А” клас с кл.р-л Дафинка Янкова, VІ „А” клас с кл.р-л Радостина Иванова, V „Д” клас с кл.р-л Силвия Желязкова и учениците от V-VІІ клас ЦДО с учител Елена Чехларова. Събраните средства бяха дарени на „Българската Коледа” и за закупуване на специализирана линейка с оборудване за спешна помощ с ЕКГ апарат за нуждите на местната болница по  инициативата ”Голямото сърце на Средец”.


Ресурси: